Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Usnadněte si zavařování: Použijte myčku na nádobí, pomůže totiž hned dvakrát. Stačí dodržet správný postup
15 foto Chytré kuchyňské spotřebiče nemusí stát balík. Šikovnou lednici pořídíme už od osmi tisíc a za troubu dáme jen o tisícovku víc
Hodnocení 44× Zavařování v myčce nádobí je jednoduché, stačí nechat projít hlavní cyklus. Přesto má některá úskalí
9 foto Příbory rukojetí dolů a teflonu vstup zakázán aneb Jak správně dávat nádobí do myčky a co tam rozhodně nepatří
Kokosky krok za krokem: Na měkké a šťavnaté cukroví stačí jen pár ingrediencí, důležité je správně vyšlehat sníh z bílků
Voňavé medvědí pracny ve třech variantách: Vynikající jsou nejen ty z lískových ořechů, ale i tatrankové nebo kokosové
Jak správně skladovat vejce a jak poznat, zda jsou ještě čerstvá? Pomůže jednoduchý trik se sklenicí a vodou