„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
Už jste jedli šunkoflekozelo? Vylepšená klasika školních jídelen i obědů u babičky chutná skvěle. Prozradíme vám, jak na ni
Hitem TikToku je smažení v soli: Starý středomořský trik zajistí skvěle šťavnaté maso a čistou kuchyň
Kvíz KVÍZ: Máte rádi chlebíčky? Víte, na které patří máslo nebo co je slavný Henry? Otestujte si své znalosti
38 foto Znovuzrození Zlatého Kříže se podařilo: Slavné lahůdkářství nabízí klasiku i novinky. Tradice je důležitá, říká provozní Mayer
38 foto Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
Hledali jsme nejlepší chlebíčky v Brně. Kromě tradičních a nudných za 41 Kč jsme našli i originální skvosty za 56 korun
6 foto Hodnocení 43× Co je sloní žrádlo? Oblíbená retro pochoutka zazáří zejména na oslavách a večírcích
8 foto Otestovali jsme pražské prodejny chlebíčků: Našli jsme okoralou veku i fantastický výrobek za 40 korun
Video Hodnocení 19× Domácí obložené bagety jako ze špičkové pekárny? Podle videonávodu to bude hračka
Video Hodnocení 74× Jak zdobit obložené chlebíčky? S tímto videonávodem to zvládnete naprosto dokonale
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
4 foto Hodnocení 62× Velikonoční barevné chlebíčky jsou chutným občerstvením nejen pro koledníky
9 foto Roman Vaněk před zraky první dámy představil miniaturní kuchařky: Jsem zvědav, kdo podle nich bude vařit, smál se
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Hodnocení 249× Jak udělat domácí chlebíčky pro rodinu i pro návštěvu? Poradíme, jakou zvolit pomazánku a čím chlebíčky ozdobit
Hodnocení 92× Obložené chlebíčky chystáme na sváteční příležitosti. Jak a čím je namazat, obložit a ozdobit? Poradí naše tipy
Litina aneb Kynutý bramborák na plech: Připomíná velikonoční nádivku, jeho chuť pozvednou škvarky nebo slanina v těstě
Barončiny řezy: Na vláčný a lehce křupavý moučník je třeba poslední vrstu těsta před strouháním speciálně připravit