Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Hodnocení 10× Pomazánka Palivec podle ČSN: Nadýchaný tvaroh je prostoupený chutí piva a papriček
8 foto Hodnocení 1× Jak zahustit katův šleh? Nabízíme několik způsobů, které omáčku dobře zahustí
Jak zpracovat nadúrodu chilli papriček? Pálivá omáčka harissa potřebuje jen pár surovin a skvěle ochutí maso i polévku
5 foto Hodnocení 12× Jak udělat kovbojské fazole? Poctivý základ, pár ingrediencí a můžeme si pochutnávat
8 foto Hodnocení 73× Jak zjemnit pálivý guláš? Poradíme užitečné tipy, jak napravit nepovedený oběd
5 foto 5 nejslavnějších pikantních jídel světa: Zvládnete sníst indické vindaloo nebo mexické chili con carne?
Bramborové placky pekáčky se dřív pekly na peci. Udělat se dají i na obyčejné pánvi na sporáku a nejlepší jsou nasladko
Jak poznat jedlé houby aneb Kdy pomůže aplikace a kdy volat mykologa: Průvodce určováním jedlých hub i pro neznalé
15 foto Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle