Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 265,57 g |
Tuky | 12,62 g |
Vláknina | 8,36 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 13,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pálivé bramborové noky se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03AL
Moje poznámka
Pálivé bramborové noky se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03AL
Nejnovější recepty
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 minutami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 13 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 16 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 9 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 10 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 11 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 12 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 13 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 13 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 13 hodinami
Tématické fráze:
bramborové noky,
bramborove noky se spenatem,
recepty bramborové noky se špenátem,
bramborové noky s hráškem,
bramborové noky s listovým špenátem,
recepty s bramborovými noky,
noky se špenátem a masem,
pálivé bramborové knedlíky,
špenátové noky z bramborového tésta,
palivé kuřecí maso s noky,
grana padano recept,
recept na palivé bramboráky
Suroviny:
těsto bramborové,
cibule,
česnek,
prsa kuřecí,
olej,
salám pikantní,
špenát čerstvý,
sůl,
pepř,
koření chilli,
sýr grana padano
Komentáře (2)