Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
8 foto Hodnocení 3× Jak připravit pečenou husu? Správná pečínka musí být šťavnatá s křupavou kůrkou
7 foto Hodnocení 27× Jak správně upéct svatomartinskou husu, aby byla křehká? Zkuste osvědčený postup
Video Hodnocení 18× Jak upéct husu? Odhalíme vám tajemství dokonale křupavé svatomartinské pečínky
Hodnocení 100× Jak upéct svatomartinskou husu? Poradíme, jak na to, aby chutnala jako od babičky
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
Hodnocení 29× 7 nejlepších receptů na pečenou husu. Připravte si s námi slavnostní oběd, netradičně i jaksepatří, se zelím a knedlíkem
Jak poznat špatný burčák a nenaletět? Hlídejte si správnou barvu, typickou vůni i místo původu, pak nešlápnete vedle
Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Začátek příběhu o vysokém cholesterolu a bolavém kolenu