Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Plněné knedlíky se zelím podle knedlíkového mistra se hodí i k huse a jsou výborným zpestřením svátečního menu
Kundrfály: Knedlíky ze zelím a cibulí z jednoho pekáčku se podle receptu knedlíkového mistra povedou každému
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou na jedničku
Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí
6 foto Nejmladší kuchař u nás šokoval Jana Krause: 13 letý David připravil dubajskou čokoládu a moderátora tak odzbrojil