Vynikající zeleninová polévka minestrone podle Pavla Drdela: Použijte klidně starší zeleninu, radí šéfkuchař
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Lída Baarová měla ráda chlebíčky od Paukerta, později hladověla a jedla jen tři jablka denně, aby měla dokonalou postavu
Video Hodnocení 8× Skládaný hotdog z hovězího vypadá i chutná báječně. Zkuste ho podle videonávodu
Hodnocení 15× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
Hodnocení 11× Jak uskladnit petrželovou nať. Uchovejte si zásoby petrželky na dochucování pokrmů
Hodnocení 54× Jak připravit petrželové pesto. Skvěle se hodí k dochucení těstovin, masa či grilovaných pochoutek
Hodnocení 10× Jak zamrazit petrželovou nať? Nejjednodušší způsob uskladnění aromatických bylinek se vyplatí
Hodnocení 11× Jak sušit petrželovou nať. Uchovejte si její příjemnou chuť i do chladných zimních dnů
Hodnocení 1× 7 bylinkových receptů: Čerstvě utržené voňavé bylinky dodají vašim jídlům tu správnou chuť
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem