Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat rybí polévku s krutony? Nemějte obavy, připravit ji lze opravdu snadno
5 foto Hodnocení 5× Jak uvařit rybí polévku? Známe tajemství skvělé chuti, o které se s vámi podělíme
5 foto Hodnocení 4× Chyby v přípravě rybí polévky: Vnitřnosti vařte zvlášť a s ochucením opatrně
5 foto Hodnocení 2× Jaký druh ryby použít do polévky? Vsaďte na kapří klasiku či netradičního lososa
Felix Slováček se na Vánoce těší, ale s přípravou jídla moc nepomáhá: Jsem jen konzument, přijdu a všechno sežeru, říká
18 foto Mezi nejnechutnějšími jídly světa se umístila i česká rybí polévka. Ovšem na páchnoucího žraloka nebo nudle s karamelem nemá
Video Jak na kapří vnitřnosti? Jikry a mlíčí můžete nakládat i smažit, rybář Lacina ve videu prozrazuje své tipy
5 foto Hodnocení 9× 3 způsoby, jak zpracovat mlíčí z kapra: Polévka je jen jedna z více možností
5 foto Hodnocení 16× Tři časté chyby při vaření rybí polévky: Nevaří se pouze z vnitřností, ale také z masa
Video VIDEO: Zkušený rybář Martin ukazuje, jak připravit kapří hlavu na polévku. Důležité je odstranit žábry a setřít sliz, říká
9 foto Hodnocení 2× Tradiční pokrmy na vánočním stole: Milujeme rybí polévku, kapra se salátem a vánočku
5 foto Hodnocení 36× Desatero rad na téma rybí polévka: Poradíme, jak uvařit tradiční vánoční polévku
5 foto Hodnocení 18× Jak uvařit vánoční rybí polévku? 5 kroků k výtečné polévce pro sváteční chvíle
Hodnocení 10× Znáte tajemství nejlepších krutonek do polévky? Musí být smažené velmi pomalu, aby se hned nerozmočily
Štědrovečerní večeře pro nejmenší: Jemná rybí polévka, ryba v papilotě s „light“ bramborovým salátem a zdravé cukroví
Šampaňské mezi pepři: S kampotským pepřem vaří ti nejlepší šéfkuchaři, z každého jídla udělá delikatesu
14 foto Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká