Suroviny
Porce: 4-6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka alá Verča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqY
Moje poznámka
Rybí polévka alá Verča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oJqY
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 21 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
portugalska rybi polevka,
rybí polévka ocet,
rabí polevka,
rybí polévka z tresky,
rybí polévka s octem,
rybí polévka,
aljasska polevka,
rybí polévka z aljašské tresky,
falešná rybí polévka s vegetou,
dává se ocet do rybí polívky ?,
rybí polévka z ryby dnes,
maso nalozene v octove vode,
čirá rybí polévka,
ryby v octové vodě,
rybi polevka cesnek,
polévka z naložených ryb,
rybí polévka, ocet, česnek,
dietní rybí polévka z tresky,
rybi polevka podle babicky,
rybí polévka z filet
Suroviny:
petržel,
celer,
libeček,
cibule,
česnek,
zelí hlávkové,
mrkev,
petržel,
celer,
máslo,
mouka hladká,
koření nové koření,
pepř černý,
sůl,
vegeta,
voda
Komentáře (9)
Maso jsem zapoměla poznačit, že se může dát do polévky nakonec před podáváním
A rybu většinou dám do vody s octem, aby drobátko vysmrádla....toho octu tam není tolik, aby byla polévky kyselá (dělám to téměř s každou rybou, která je více aromatická). Octu je tam minimum, někdo dává do mléka. Účel to plní stejný.
A s tím naložením ryby do octové vody...
A co uděláš s povařeným masem