Rybí polévka Halászlé
Rybí polévku má většina z nás spojenou s obdobím Vánoc. Polévku Halászlé, původem z Maďarska, ocení všichni milovníci ryb a můžete si ji uvařit kdykoliv v průběhu roku. Připravovat ji nemusíte pouze z kapra, můžete použít i jiné rybí maso.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Moje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 17 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 6 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 7 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 9 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 9 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 10 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 11 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 11 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 11 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 12 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
máslo,
rajče loupané,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
petrželka,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (2)