Rybí polévka Halászlé
Rybí polévku má většina z nás spojenou s obdobím Vánoc. Polévku Halászlé, původem z Maďarska, ocení všichni milovníci ryb a můžete si ji uvařit kdykoliv v průběhu roku. Připravovat ji nemusíte pouze z kapra, můžete použít i jiné rybí maso.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Moje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 15 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno před 21 hodinami
Květáková polévka
Přidáno 25. 9. 2025 11:02:01
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno 25. 9. 2025 09:00:02
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
KrisZaezemi před 43 minutami
Ořechový pletenec
skahanka před 45 minutami
Jablečný koláček
Majkaa před 1 hodinou
Lehký jablečný moučník
renali před 1 hodinou
Losos s černou čočkou
Paion před 1 hodinou
Hrášková polévka
trdlo před 1 hodinou
Krůtí miniřízečky v kari těstíčku
degres58 před 2 hodinami
Ovocné knedlíky z pařeného těsta
Janicee před 3 hodinami
Dvoubarevná dýňová bábovka
Janicee před 3 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
weissova123 před 3 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
máslo,
rajče loupané,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
petrželka,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (2)