Rybí polévka Halászlé
Rybí polévku má většina z nás spojenou s obdobím Vánoc. Polévku Halászlé, původem z Maďarska, ocení všichni milovníci ryb a můžete si ji uvařit kdykoliv v průběhu roku. Připravovat ji nemusíte pouze z kapra, můžete použít i jiné rybí maso.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Moje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 9 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 11 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 5 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 5 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 6 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 6 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 8 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 8 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 9 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 10 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
máslo,
rajče loupané,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
petrželka,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (2)