Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
9 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě dresinků a zálivek: Zapomeňte na ty kupované a rozmazlujte se
4 foto Hodnocení 30× Nejoblíbenější zálivky na saláty: Správná zálivka salátu dodá báječnou chuť
4 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma jarní saláty: Jaké zálivky jsou nejoblíbenější a jak je připravit
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!