Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
9 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě dresinků a zálivek: Zapomeňte na ty kupované a rozmazlujte se
4 foto Hodnocení 34× Nejoblíbenější zálivky na saláty: Správná zálivka salátu dodá báječnou chuť
4 foto Hodnocení 9× Desatero rad na téma jarní saláty: Jaké zálivky jsou nejoblíbenější a jak je připravit
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
10 foto Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná