Tvarůžkové brambory: Syté aromatické jídlo zapečené s ochucenou smetanovou směsí překvapí dokonalou kombinací chutí
Retro okénko: Bonbony pro svěží dech - mentolové Beskydky stávaly dříve jen 2 Kčs, ale pochutnávat si na nich můžete i dnes
8 foto Hodnocení 92× Sójová omáčka: Tmavě hnědá slaná tekutina je v asijských pokrmech nenahraditelná
Video Jak na pečené kuře podle Romana Staši: Použijte hodně soli i másla a nebojte se ani sójovky, radí vítěz MasterChefa
Mleté maso s ředkvičkami podle rodinného receptu redaktorky Hanky: Sójová omáčka a zázvor dodají pokrmu šmrnc
Rarášci s masem a zeleninou: Na efektní oběd ze zbytků stačí pár ingrediencí, maso je dobré pro plnější chuť předem naložit
5 foto Hodnocení 5× Jak se jí japonské jídlo sushi? Wasabi a sójovka se nemíchají, také pozor na zázvor
Hodnocení 9× Houbový salát je rychlou a výbornou večeří. Využijeme i malé množství tvrdých lesních hub
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek