Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
5 foto Hodnocení 2× Moučníky se želatinou: Často se pod ní skrývá ovoce, které vypadá jako obrázek
Video Hodnocení 13× Jak udělat Míšu do skleničky? Vychutnejte si luxusní dezert s tvarohem a čokoládou
5 foto Hodnocení 40× Dort nebo řezy s ovocem a želatinou jsou krásnou ozdobou stolu. Poradíme s přípravou
5 foto Hodnocení 64× Pečete řez nebo dort s ovocem a želatinou a váháte, který krém je vhodný? Poradíme
9 foto Buchty po ránu: Jednoduché tvarohové řezy podle Josefa Maršálka voní jahodami, jsou svěží a zvládnete je udělat do půl hodiny
Jak na výbornou vaječnou tlačenku? Nabízíme prověřený recept a postup, podle kterého to zvládne i začátečník
7 foto Hodnocení 2× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
8 foto Hodnocení 5× Jak udělat domácí želatinu na dort? Snadný a svěží ovocný přeliv zvládne každý
Video Hodnocení 6× Aspiková vajíčka zaujmou i zachutnají. Připravte si je na Velikonoce podle videonávodu
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
9 foto Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
5 foto Hodnocení 2× Jak připravit dokonalou galaretku? Tradiční želatinový dezert má mnoho variant
9 foto Hodnocení 2× Jak udělat zeleninu v aspiku? Barevnou mozaiku lze vytvořit z jakékoliv zeleniny
13 foto Hodnocení 2× Desatero rad na téma aspik: Můžeme jím zalít a ochutit sladké i slané pokrmy
Vepřové maso pro malé děti do 1 roku: Pro batole je nejlepší vepřová panenka, kotleta nebo kýta. Jak maso správně připravit?
18 foto Chlebový kvásek z pražské pekárny dosáhl velkého úspěchu. Jako jediný z Česka je uložen v kvasové knihovně v Belgii
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz