KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
4 foto Hodnocení 16× Jak pracovat s želatinovým ztužovačem? Brzy se pro nás stane nepostradatelným
Tvarohový koláč s ovocem a želatinou: Báječně osvěžující dezert vyžaduje trochu trpělivosti, ale vždy sklidí úspěch
5 foto Hodnocení 4× Moučníky se želatinou: Často se pod ní skrývá ovoce, které vypadá jako obrázek
5 foto Hodnocení 43× Dort nebo řezy s ovocem a želatinou jsou krásnou ozdobou stolu. Poradíme s přípravou
Video Hodnocení 16× Jak udělat Míšu do skleničky? Vychutnejte si luxusní dezert s tvarohem a čokoládou
5 foto Hodnocení 66× Pečete řez nebo dort s ovocem a želatinou a váháte, který krém je vhodný? Poradíme
9 foto Buchty po ránu: Jednoduché tvarohové řezy podle Josefa Maršálka voní jahodami, jsou svěží a zvládnete je udělat do půl hodiny
Jak na výbornou vaječnou tlačenku? Nabízíme prověřený recept a postup, podle kterého to zvládne i začátečník
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit aspik? Chuťově neutrální potravina snese sůl, cukr, ocet i koření
8 foto Hodnocení 14× Jak udělat domácí želatinu na dort? Snadný a svěží ovocný přeliv zvládne každý
Video Hodnocení 8× Aspiková vajíčka zaujmou i zachutnají. Připravte si je na Velikonoce podle videonávodu
13 foto Hodnocení 2× Jak vyklopit aspik z formy? Poradíme, jak docílit krásného aspiku bez poničení
4 foto Retro okénko: Vzpomínáte na Tuzex? Za bony se tam daly koupit žvýkačky, kvalitní čokoláda, whisky i káva
Holka u plotny peče: Škvarkové tyčinky bez kynutí voní česnekem, krásně křupou a na stole se po nich jen zapráší