Pepřové máslo

Yvona Kuchařka:

Ostatní 3 názory

43

Suroviny

250g másla
1-2 lžičky zeleného pepře
nakládaného(lze koupit v supermarketech) nebo čerstvého mletého.
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě a vmícháme pepř.

  2. Mažeme na bagety.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pepřové máslo

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Zelený pepř miluju:-*:-p:yes:...+1

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Tak to zní docela zajímavě. Vlastně se to dělá stejně, jako třeba bylinkové máslo. S pepřem jsem to nezkoušela, ale co není, může být. Pro chlapy určitě super a nejen pro ně, taky mám ráda ostré;-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    jj, to jsem někde četla, dá se i přidat jiné koření a pak to kombinovat třeba s přírodními sýry, tvarohem - prostě i do pomazánek :yes:

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pepřové máslo pepřová pomazánka nakládaný zelený pepř kde koupit pomazánka pepřová pepřový tvarohový sýr domácípepřový sýr nakládaný zelený pepř koupit zelený pepř máslo babicovy dobroty 1.12 2012 bagety recepty babicovy dobroty

Zapomněl/a jsem heslo