Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 999 kJ / 1 673 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,43 g |
| Tuky | 149,63 g |
| Vláknina | 19,57 g |
| Cholesterol | 882 mg |
| Sodík | 2,92 g |
| Sůl | 7,13 g |
| Sacharidy | 38,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebrákova chlebová haše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4V4g
Moje poznámka
Žebrákova chlebová haše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4V4g
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
Tématické fráze:
chlebová sekaná,
haše,
zeleninové haše,
žebraková polevka,
chlebová strouhanka,
recept na haši,
recepty z chleba,
chlebova smed v pekacku,
jak se dela hase,
zeleninové haše,
top recepty hašé,
jak se dela hase,
sekaná z tvrdého chleba,
z chlebové strouhanky,
chlebová polevka se sadlem,
polévka haše,
zelenina v chlebove kurce,
haši,
chleba se sádlem a cibulí
Suroviny:
chléb,
vývar,
slanina,
směs zeleninová mražená,
cibule,
vejce,
česnek,
majoránka,
kmín celý,
paprika čerstvá červená,
libeček čerstvý,
sůl,
sádlo
Komentáře (13)