Konec navlhlých chipsů. Videonávod ukáže, jak pevně uzavřít sáček s brambůrky
Po otevření sáčku chipsů či krekrů je obvykle hned zkonzumujeme. Jsou ale situace, kdy chipsy v sáčku zbydou, např. když chystáte občerstvení pro návštěvu a hodláte chipsy postupně dosypávat. Jednoduchý způsob zaručí, že chipsy nezměknou.
Možná už se vám stalo, že jste někde nechali otevřený sáček z chipsy, a když jste je chtěli dojíst, už nebyly tak dobré – nekřupaly, ztratily vůni a prostě už to nebylo ono. Tomu lze předejít snadným trikem.
Jak uzavřít sáček chipsů
Jde to samozřejmě pomocí klipu na sáčky s kořením, ale i bez něj – stačí sledovat návod.
- Otevřený sáček co nejlépe narovnejte, aby měl tvar obdélníku.
- Levý a pravý okraj u otvoru přehněte do středu sáčku.
- Sáček otočte a vzniklou úzkou část několikrát přehněte směrem do středu sáčku.
- Jakmile dopřehýbáte sáček až k jeho obsahu, zahrňte smotané rohy dovnitř.
- Sáček je pevně uzavřený, chipsy se z něj nevysypou a ani se dovnitř nedostane vlhkost.
Chipsy budou v pevně uzavřeném sáčku výborné i po několika dnech.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře