Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Po otevření sáčku chipsů či krekrů je obvykle hned zkonzumujeme. Jsou ale situace, kdy chipsy v sáčku zbydou, např. když chystáte občerstvení pro návštěvu a hodláte chipsy postupně dosypávat. Jednoduchý způsob zaručí, že chipsy nezměknou.

Možná už se vám stalo, že jste někde nechali otevřený sáček z chipsy, a když jste je chtěli dojíst, už nebyly tak dobré – nekřupaly, ztratily vůni a prostě už to nebylo ono. Tomu lze předejít snadným trikem.

Jak uzavřít sáček chipsů

Jde to samozřejmě pomocí klipu na sáčky s kořením, ale i bez něj – stačí sledovat návod.

  1. Otevřený sáček co nejlépe narovnejte, aby měl tvar obdélníku.
  2. Levý a pravý okraj u otvoru přehněte do středu sáčku.
  3. Sáček otočte a vzniklou úzkou část několikrát přehněte směrem do středu sáčku.
  4. Jakmile dopřehýbáte sáček až k jeho obsahu, zahrňte smotané rohy dovnitř.
  5. Sáček je pevně uzavřený, chipsy se z něj nevysypou a ani se dovnitř nedostane vlhkost.

Chipsy budou v pevně uzavřeném sáčku výborné i po několika dnech.

Komentáře

Další tipy a triky

Naposledy jste si prohlédli