Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eja57 Eja57

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 450 kJ /
1 063 kcal
Bílkoviny87,25 g
Tuky70,37 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 226 mg
Sodík 334 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy16,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králíka osolíme a na pánvi na oleji chvilku orestujeme. Přidáme cibuli najemno a ještě chvíli necháme na pánvi. Krok 2: Obsah pánve přesuneme do zapékací misky, přidáme pepř, kousek másla a zakryté vložíme do trouby na 170 st. Krok 3: Občas zkontrolujeme, ev. podlijeme, přeléváme výpekem. Pečeme do měkka. Ke konci můžeme přidat malá koktejlová rajčátka. Krok 4: Pokud jsme neměli kuchyňsky upravený tedy vykostěný hřbet, tak před podáváním vykostíme.
Podáváme s přílohou a trochou sosu s pepřem.

Zveřejněno 26. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RZlO

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí hřbet na zeleném Kampotském pepři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RZlO

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hřbet králičí, cibule, pepř, sůl, olej, máslo, máslo, brambory rané

Přidat fotografie receptu