Nutellové brownies z minima surovin zmizí okamžitě. Zkuste je podle videonávodu
Kdo miluje čokoládu, ten miluje brownies. Tento čokoládou nabitý dezert je kalorická bomba, ale je třeba myslet i na to, že neexistuje problém, který by nespravil kousek čokolády. Z Nutelly a několika málo dalších surovin chutná famózně.
Dezert brownies existuje v mnoha podobách. Společné je to, že voní čokoládou na několik metrů a nejlepší je ještě teplý. Vyzkoušejte tuto verzi jen z pěti surovin, z nichž jedna je oblíbená lískooříšková pomazánka.
Jak připravit nutellové brownies
Zde se dočtete, které suroviny na nutellové brownies potřebujete.
- V míse důkladně smíchejte lískooříškovou pomazánku a vajíčka.
- Přidejte hladkou mouku, kakao a nasekanou hořkou čokoládu.
- Těsto přemístěte do pečicím papírem vyložené formy o velikosti 20 × 20 cm.
- Nechte 30 minut odpočívat v lednici.
- Upečte v troubě vyhřáté na 175 °C asi 15 minut.
- Nechte vychladnout a nakrájejte na kostičky.
- Brownies můžete dozdobit lískooříškovou pomazánkou a nasekanými ořechy.
Nutellu využijete i na jiné dezerty a lze ji připravit i ve zdravější verzi.
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře