uvařila 16. 2. 2014 15:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 2. 2014 15:13
mouka polohrubá, cukr krupice, žloutek, voda, olej, cukr vanilkový, prášek do pečiva, pudink vanilkový, kakao
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Domácí klíčení krok za krokem: Stačí vám jen zavařovačka a držet se těchto rad, pak dopadne všechno na jedničku
Crème Chantilly: Dokonale vyšlehaná a ochucená šlehačka je základem cukrářského umění
Jak a v čem správně skladovat koření? Hlavně ve tmě, dál od sporáku a s mrazákem opatrně