Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
cathleen uvařila 1. 6. 2009 10:23 Banánová zmrzlina II. 0 0 .......přelitá čokoládovým topingem...... Okomentovat
8 foto Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Starší pečivo v novém kabátku: Recyklované dalamánky, voňavá chlebová polévka nebo křupavé toasty si zaslouží svoji šanci