uvařila 28. 9. 2009 15:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 9. 2009 15:21
brambory, maso vepřové, protlak rajčatový, cibule, sádlo, máslo, mléko, maggi, sýr eidam, sůl, koření na americké brambory
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Palačinky z tvarohu a pudinku jsou díky tvarohu úžasně vláčné a nadýchané, vanilkový pudink jim dá jemnou vůni
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století