Vláčné kokosové kostky voní čokoládou a kokosem. Přípravu zvládnete do půlhodinky a moučník ocení i děti
Jak na vynikající pomazánku se šunkovým salámem: Během pár chvil vykouzlíte pokrm, který uspěje na každé oslavě
Jak správně uskladnit jablka na zimu? Pozor na vodu a některé potraviny, pomoci může i obyčejný papír
Brutzel-Svejk uvařil 31. 3. 2010 20:35 Brutzel-Svejk Pasta s krevetami se zeleninovým Relisch 0 0 Okomentovat
Mexické chilli con carne: Texaské jídlo s masem a fazolemi skvěle zasytí, zahřeje a potěší milovníky ostrých chutí
Gault&Millau: Průvodce po nejlepších restauracích je už i v České republice. Tyhle podniky získaly nejlepší ocenění
8 foto Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář