Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
volhpe1 uvařil 10. 3. 2015 09:51 Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové 0 0 Okomentovat
Nejen na italských sjezdovkách frčí horký Aperol: Zimní variantu populárního letního nápoje připravíme snadno i doma
Podzimní dýňová bábovka: Varianta bez vejce pro vegany je nádherně nadýchaná a překvapí neuvěřitelnou vláčností