Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ne nadarmo se říká, že jíme také očima! Jídlo, které dokáže oblažit více našich smyslů, se stává jedinečným zážitkem, a tak se vždy vyplatí každý kulinářský výtvor povýšit na malé umění. Pro zábavné zdobení a originální dekorace je jako stvořené sladké pečení, které patří k nejpříjemnějším činnostem vůbec – tak toho rozhodně využijte! Pokud si říkáte, že Vám k dosažení perfektního vzhledu i chuti Vašich dortů, moučníků a sladkých delikates chybí ty úžasné vychytávky profesionálů, máme pro Vás skvělý tip!

Navštivte s námi internetový obchod Cukrářské potřeby Malátkovi, který přináší široký výběr vybraných surovin, originálních kuchyňských potřeb, hravých forem a vykrajovátek, úžasných jedlých i nejedlých dekorací a dalších nápaditých pomůcek nejen profesionálům, ale i malospotřebitelům a amatérským kuchtíkům. Díky jedinečné nabídce v malospotřebitelském balení se sladká kouzla začnou odehrávat i ve Vaší kuchyni.

Plánujete, že si letošní Vánoce oživíte netradičním cukrovím? Chcete si osvojit výrobu exotických dezertů? Anebo přemýšlíte, jak své vyhlášené dorty a dezerty přivést k dokonalosti? Ať už v rámci sladkého pečení zatoužíte po čemkoli, na www.cukrarskepotreby.cz najdete vše potřebné.

Tradiční Vánoce v novém kabátě!

Doba Vánoc se pomalu blíží, a tak brzy zavoní první perníčky. A i ty se mohou pyšnit úchvatným vzhledem – na www.cukrarskepotreby.cz najdete kromě vánočních vykrajovaček také vykrajovačky s motivem pohádkových postav či veselých smajlíků nebo sady pro sestavení celé perníkové chaloupky. Díky praktickým sáčkům na jemné zdobení a hotové či práškové glazuře budou Vaše perníčky nejkrásnější v okolí!

Vánoce se však neobejdou nejen bez perníčků, ale také pracek, lineckého cukroví, plněných košíčků či vosích hnízd. Vyzbrojte se na toto krásné období voňavého pečení formičkami na tlačené těsto i nepečené cukroví, dekorativními cukrářskými košíčky i skvělými pomůckami na krém, čokoládu i marcipán. Tradiční i méně známé druhy cukroví pak okouzlí Vás i Vaše hosty nejen svou chutí, ale i vzhledem.

Zima s nádechem exotiky!

Pokud naopak patříte k milovníkům slunného léta, není nic jednoduššího než si ho i v zimních měsících přivolat úžasnými specialitami. Jestliže Vás tradiční české cukroví příliš neláká, není důvod, proč byste si i přesto nemohli zamlsat. Co byste řekli na lehké italské dezerty a zmrzliny, které dobyly celý svět? V Cukrářských potřebách Malátkovi najdete vše potřebné pro jejich výrobu – od forem, přes vynikající koncentrované ovocné pasty vhodné do nejrůznějších krémů až po výborné hotové náplně! Stačí si jen vybrat a užívat si jedinečných chutí s nádechem jižanské atmosféry.

TIP: Znáte vášnivého cukráře? Odměňte ho dárkovým poukazem na nákup v Cukrářských potřebách Malátkovi!

Na www.cukrarskepotreby.cz najdete vše potřebné pro tradiční i originální výrobu a dekoraci dortů, dezertů a cukroví všeho druhu. Z nadstandardně širokého sortimentu je drtivá většina zboží skladem, a to vždy za skvělé ceny. Tak neváhejte a povyšte svůj cukrářský um na novou úroveň, s kterou zabodujete v každé situaci!