Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Marie Svarcova uvařila 15. 12. 2025 18:22 Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou 0 0 Okomentovat
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte: Když chcete hubnout, nejdříve se zbavte toxických vztahů
Jednoduché svatomartinské rohlíčky: Ze šlehačkového těsta jsou křehoučké a výborné třeba s ořechovou náplní