Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Bibinka uvařila 23. 7. 2012 16:57 Celerovo-mrkvová polévka se šťouchanými bramborami 0 0 Dobrou chuť! Okomentovat
9 foto Pohlreichův souboj restaurací aneb Šéf se vrací a hledá ten nejlepší podnik ze všech. Na Nově už od zítřka!
Hostiny na Karlštejně za Karla IV.: Podával se pečený páv zdobený zlatou přilbou, studený sumec v kyselé omáčce i zvěřinový guláš
Ve středověké krčmě na pivě nešidili, zato zde kvetl hazard a chudým se k jídlu podávala kaše. Bohatší si dopřávali veverku nebo ježka!