Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Jak na dokonalé marokánky: Ovocem a oříšky nešetřete, ale pohlídejte si správnou hustotu směsi a teplotu při pečení
Marie Svarcova uvařila 15. 12. 2025 18:22 Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou 0 0 Okomentovat
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají