Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
varilamyskakasicku uvařila 16. 10. 2013 17:06 Crostini s hruškou, octem Balsamico a modrým sýrem 0 0 Okomentovat
Co se zbylou vánočkou? Skvěle se hodí na vláčný francouzský toust nebo na jazyku se rozplývající voňavé crumble
Meruňkový koláč je díky kefíru fantasticky vláčný a nadýchaný, meruňky dodají báječnou štavnatost a svěžest
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná