uvařila 20. 3. 2018 17:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2018 17:20
cuketa, cibule, olej, česnek, sůl, pepř, kmín celý, koření, smetana rostlinná
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Jídelníček podle víry: Žid nepozře krev, buddhista zase maso. Může v něm být duch jeho babičky
Pečeme s Ivou: Velikonoční zajíčci ozdobí každý sváteční stůl a potěší všechny koledníky. S jejich přípravou rády pomohou i děti.
Borůvky ve vlastní šťávě chutnají skoro jako čerstvé. Jak je připravit a uskladnit na zimní měsíce?