Cukrářka Míša Landová v nové kuchařce radí, jak se vyhnout chybám při pečení cukroví: Největší hřích je šidit suroviny
Vanilkové rohlíčky podle receptu prababičky Josefa Maršálka: Jsou úžasně křehké a překvapí jedním druhem koření
KVÍZ: Vyznáte se v pečení cukroví? Otestujte se, zda víte, kdy připravit linecké a proč vosí hnízda počkají
Patriciee uvařila 12. 4. 2016 14:22 Domácí tatarák z lososa s česnekovými bagetkami 0 0 Tatarák z lososa. Okomentovat
Holka u plotny radí: Kuličky z Lotus sušenek jsou připravené raz dva a stejně tak rychle budou mizet ze stolu
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem