Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí tatarák z lososa s česnekovými bagetkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 4. 2016 16:22

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bagetky jsou moc dobré křupavé hned po vytažení z trouby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

tejaja

13. 4. 2016 15:44

Patriciee: Ja som recept aktivovala a nebolo tam nič viac, len to, čo je napísané.:-) Edituj recept a dopíš ho prosím.

Patriciee

13. 4. 2016 14:44

Ahoj nevím proč ale zmizela mi půlka receptu a ta další půlka receptu zní: všechny suroviny smícháte a je to:-)

zizala

12. 4. 2016 17:42

Asi to nebude celé, podle mne kus postupu chybí 8-(

Dajda

12. 4. 2016 17:34

Milá Patriciee, chápu, že to je Váš (Tvůj?) první pokud zveřejnit recept, ale bohužel popis pracovního postupu i gramatická stránka textu přímo volají po nutných úpravách! :-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: popis pracovního postupu recept losos úprava na tatarák tataráček recept úprava lososa - tatarák recept postup na tatarak z lososa

Suroviny: losos, cibule, sůl, pepř, kmín drcený, omáčka sojová, citron, česnek

TopRecepty.cz

Domácí tatarák z lososa s česnekovými bagetkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QGRq