Pečeme s Kamilou: Slepované citronové hvězdičky s marmeládou a polevou jsou ozdobou každého svátečního stolu
Vyzkoušeli jsme Punčochářův řízek přes celý talíř: Restaurace Šnycl má tahák za necelých 300 Kč, na který se budete vracet
Lucasinka uvařila 18. 6. 2010 17:04 Domací tofu podle Vegetariánské kuchařky 0 0 V uterce sojova drt, v hnci sojove mleko - bod 4 Okomentovat
Pět nejlepších náplní do toustů: Kuřecí se zeleninou je sytý, avokádový je pro mlsné jazýčky a francouzský voní skořicí
Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
8 foto Čokoládový perník podle cukráře Josefa Maršálka: Vláčný je díky jablkům, těsto ovšem nesmíte šlehat, jen zlehka míchat