Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Recept ještě nebyl hodnocenPro naše končiny je drůbeží vývar velmi tradiční polévkou. S tímto receptem se můžete přenést o kousek dál na východ, do exotické Asie a připravit si jednu z jejich…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 21,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 17,40 g |
–– mononenasycené | 5,40 g |
–– polynenasycené | 12,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 7,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pro naše končiny je drůbeží vývar velmi tradiční polévkou. S tímto receptem se můžete přenést o kousek dál na východ, do exotické Asie a připravit si jednu z jejich…
Guláš můžete připravit i bez masa, například ze sójových bobů, které jsou vynikajícím zdrojem vlákniny a minerálů. Jeho chuť vás opravdu příjemně překvapí a uspokojí i…
boby namočíme nejlépe přes noc a poté uvaříme do měkka. Na kostičky pokrájíme cibuli, okurky, vejce, kapii, salám a společně s majolkou a hořčicí přimícháme k sóje.…
Sojové boby necháme 10-12 hodin nabobtnat při pokojové teplotě, pote slijeme vodu a boby propláchneme.Boby rozmixujeme za postupného přidáváni vody tak, aby se nám…
Sojové boby přes noc namočíme a v čerstvé vodě uvaříme doměkka (trvá to asi hodinu a čtvrt). Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli. Zasypeme ji sladkou paprikou,…
Směs mořských plodů propláchneme na sítu pod studenou vodou a necháme okapat. Cibuli a zeleninu očistíme a nakrájíme, česnek, zázvor a papričku nasekáme najemno.Do…
Rýži uvaříme jak jsme zvyklí nebo podle návodu na obalu. Zatím nakrájíme zelí, mrkev a řepu na tenké nudličky a lehce osolíme. Boby propláchneme na sítku a necháme…
Uvařené sojové boby rozmixujeme (pomeleme) i s česnekem (čím víc, tím líp), smícháme s rajským protlakem, přidáme lžíci kečupu, lučinu a dle chuti dosolíme a opepříme.…
Sojové boby den předem namočíme do vody. Druhý den je, hezky nabobtnané, scedíme přes cedník a necháme dobře okapat. Pak je usmažíme - upražíme na malé troše oleje,…
24 hodin dopředu namočené sojové boby uvaříme ve vodě do měkka, nahrubo rozmixujeme ponorným mixérem, opět uvedeme do varu, přidáme bujón, vaříme ještě cca 5 minut a…
Sóju preberieme, umyjeme a namočíme na pár hodín.Potom dáme variť do mäkka, ku koncu osolíme. Scedíme, vychladíme. Mrkvu uvaríme v slanej vode, nakrájanú na kolieska,…
Sojove boby vypereme ve vode a nechame namocene do druheho dne. Pote boby s vodou, ve ktere byly namocene, rozmixujeme na konzistenci mleka. Pridame spetku morske soli a…
1. Sojové boby namočíme přes noc do studené vody. 2. Druhý den vodu slijeme a sojové boby uvaříme v čerstvé vodě. V tlakovém hrnci vaříme 35 min, v obyčejném asi 1 h.…
Uvarenú sóju dáme do misky a pridáme všetky suroviny okrem cibule. Premiešame, zakryjeme a dáme do chladničky aspoň na 6 hodín.Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú…
Den předem namočíme boby do vody a druhý den je 30 minut vaříme. Maso, nakrájené na kostky, smícháme s bílkem (nemusí být celý) a Solamylem a smažíme na oleji. Po pár…
Krůtí maso nakrájíme na větší kousky, zázvor, chlilli a česnek nasekáme nadrobno. Do rozehřáté wok pánve dáme 1 lžíci oleje, přidáme zázvor, chilli, česnek a necháme…
Sojove boby vypereme ve vode a nechame namocene do druheho dne. Pote boby s vodou, ve ktere byly namocene, rozmixujeme a precedime pres jemne sito. Ziskame tekutinu…
Těsto jsem dělala robotem. Nejdříve jsem si v kávomlýnku posekala na hrubší šrot pšenici a žito, sójové vločky jen částečně - zůstaly většinou vcelku. Vše jsem zalila…
Do misky dáme maso, přidáme vejce, jemně nasekanou jarní cibulku a petrželku, prolisovaný česnek, zahustíme strouhankou a Solamylem, dle chuti dáme sůl a pepř. Vše…
1. 1/2 kg suché sóji máčím 12 hodin. Po té vodu sliju a sóju propláchnu na sítě pod tekoucí vodou 2. Do hrnce dám namočenou sóju a 1 litr studené vody. Stavím na oheň a…
K sojovým bobům namočeným 24 hodin ve vodě přidáme naporcované uzené kosti a 1,5-2 hodiny vaříme do měkka. Kosti vyjmeme a uchováme v teple. Ve smetaně rozmícháme…
Hrst sójových bobů ráno namočíme a necháme máčet do druhého dne. Druhý den ráno vodu slijeme a v nové vodě boby uvaříme. Někdo vodu neslévá, a vaří boby ve vodě, ve…
Sójové boby namočíme alespoň přes noc do vody (já většinou luštěniny máčím ještě déle cca 48 hodin a 3x denně vyměním vodu, ve které se namáčí). Namočené boby předáme do…
Fazole a sojové boby namočíme přes noc v hrnci. Na druhý den z povrchu vybereme pěnu, kterou si utvořily boby(vaříme v téže vodě), vhodíme skořici, masox a Wakame(tu…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
Proč je sushi z obchodu dobrou volbou? Je kolikrát lepší než ze špičkové restaurace, říká kuchař Lukáš Neckář