uvařil 13. 10. 2009 21:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 10. 2009 21:53
vejce, cukr, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, mouka hladká, máslo, mléko, cukr moučkový, máslo, kakao, vejce, máslo, cukr moučkový, med, žloutek, cukr vanilkový, kakao
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny