uvařil 13. 10. 2009 21:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 10. 2009 21:32
mouka hladká, prášek do pečiva, cukr krystal, kokos strouhaný, jogurt vanilkový, ořechy vlašské
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Retro okénko: Tyčinka Milena stávala dříve 2,50 Kčs. Oblíbená je dodnes, třeba jako součást slavných Milena řezů
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář