uvařila 8. 2. 2009 13:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 2. 2009 13:57
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, voda, kypřící prášek do pečiva, kakao, marmeláda, máslo, smetana, likér vaječný, aroma, poleva čokoládová tmavá, poleva čokoládová bílá, mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, voda, kypřící prášek, máslo, cukr moučkový, smetana, aroma
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Pečená červená řepa, jak si ji zamilujete: Dokonale sladká a voňavá zelenina z trouby je jednoduchá na přípravu
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Domácí listové těsto se vyplatí připravit ve větším množství. Přebytečnou část můžete zamrazit na příště