Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
recepty73 uvařil 13. 5. 2021 05:25 Kachní prsa se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem 0 0 Okomentovat
Fotograf Jan Saudek Vánoce rád nemá, nejraději by si dal na Štědrý den znojemskou, prozradila jeho žena Pavlína
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Bramborové placky s kuřecím masem a zeleninou: Křupavé placičky skvěle doplňuje šťavnaté maso a svěží chuť zeleniny