uvařila 17. 11. 2016 10:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 11. 2016 10:24
dýně, ocet, cukr, skořice, koření hřebíček, voda, kompot ananasový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Tři pivní polévky, které chutnají skvěle: Česká s krutony, německá s vejci nebo francouzská s cibulí na podzim parádně zahřejí
Pampelišky jsou přírodní poklad: Vyrobte si pampeliškový olej, využijete jej třeba při opalování
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný