Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Meszarosovabolya uvařila 28. 10. 2010 08:06 Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene) 0 0 Okomentovat
13 foto Mandarinky, uhlí ze sklepa, buráky ve slupce a občas i nějaká čokoládová figurka aneb Jak se slavil Mikuláš za socialismu
Jak využít slupky z jablek: Připravíme z nich jablečný čaj, křupavé chipsy, jemné smoothie i fantastický kořeněný drink