Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Suvicka uvařila 29. 11. 2010 17:59 Kapustičky podle kuchaře Emanuela 0 0 Ještě na plechu po zapečení. Okomentovat
Cuketová marmeláda má pikantní chuť po zázvoru, lehce nahořklou po citronové kůře a důležité využití najdou i citronová jadérka
Vyhodnocení nejlepších uživatelů 2025: Web Toprecepty.cz odměňuje ty nejaktivnější, poděkování však patří celému týmu