uvařila 14. 2. 2013 20:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2013 20:34
čokoláda tmavá, máslo, káva instantní, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr přírodní, cukr krupice, kakao holandské, vejce, podmáslí, čokoláda, smetana ke šlehání, cukr krupice, fondán, potravinářské barvivo, zdobení cukrářské (pecičky)
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky
Nejlepší moučníky z cuket a švestek: Tahle zdánlivě zvláštní kombinace funguje skvěle. Přesvědčíme vás o tom!
Komu se nelení, tomu se zelení aneb Tři tipy, jak využít avokádo ve sladkých dezertech!