uvařila 20. 8. 2015 08:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 8. 2015 08:49
máslo, cukr písek, mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, vejce, citron, kardamom, cukr moučkový
Přidáno před 29 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoce v Německu: Na Zelený čtvrtek nesmí chybět zelená omáčka podobná špenátu. Víme, jak ji připravit!
Markéta Tomášková z pořadu Peče celá země zvládá každý rok připravit dvacet druhů cukroví. U nás to jinak nejde, říká
Rakytníkový džem je nejlepší z vylisované šťávy. Jeho chuti prospěje přidání skořice nebo kardamomu