uvařila 26. 3. 2011 17:55
Klobásová polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 3. 2011 17:55
Klobásová polévka
klobása, brambory, mrkev, cibule, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, kmín drcený, koření oregáno, pepř mletý, česnek, petrželka zelená
Přidáno před 34 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Jak na dokonale vláčnou a nadýchanou omeletu: Zdeněk Pohlreich má trik s vodou, Roman Paulus zase s překládáním
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Sladká pasta pralinée se připravuje jen ze 2 ingrediencí, které obvykle máme doma. Podle snadného návodu to zvládne každý