uvařila 15. 8. 2009 22:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 8. 2009 22:12
vejce, cukr, voda, olej, kypřící prášek do pečiva, mouka polohrubá, kakao, mléko, pudink vanilkový, koňak vaječný, šlehačka ke šlehání, smetana zakysaná
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Pospícháte a máte chuť na klasiku? Připravte si žemlovku do ruky a můžete hned vyrazit do práce nebo na výlet
Když zbyde vánočka, co z ní připravit? Francouzský toust nebo jednoduchý crumble!
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal