Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
pipre uvařila 26. 7. 2009 07:22 Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák 0 0 Okomentovat
Bramborová jídla Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák spagetka 30 min
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
20 foto Reportáž: Jak se natáčí Ledničko, vyprávěj? Špičkování Punčocháře s Forejtem diváky nadchlo, slavní hosté sklidili ovace