uvařila 6. 8. 2011 12:06
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 8. 2011 12:06
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
krkovice vepřová, cibule, cibulka lahůdková, houba hřib, smetana, kmín celý, paprika sušená sladká, masox, pepř, mouka hladká, olej, sůl
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jak na nejlepší kuře? Upečte ho s nádivkou jako v MasterChef Česko!
Jak dlouho vydrží maso v mrazáku? Poradíme, jak ho správně uchovávat, aby zůstalo jedlé
Retro okénko: Kuličkové žvýkačky se dříve prodávaly na poutích a podle pamětníků stávaly korunu, dnes za ně dáte i skoro stovku