Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
pecmaniak uvařil 2. 12. 2020 12:18 Křupavý domácí chléb v UFO disku na pečení 0 0 Chrumkavý domáci chlieb v UFO – disku na pečenie Okomentovat
9 skvělých jídel do horkého počasí: Špagety s marinovanými rajčaty nebo salát z kuřecího masa a rýže zasytí, ale nedají moc práce
Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody