Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Paprika uvařila 10. 4. 2010 12:20 Kuřecí kopřivové závitky s parmazánem a křepelčími vejci 0 0 Okomentovat
Univerzální jogurtové těsto na závin: Stačí na něj jen tři ingredience, je rychlé, vláčné a po upečení krásně křehké
Plněné papriky v rajské omáčce: Typickou sladkokyselou chuť zajistí cukr a citronová šťáva, vůni kombinace koření