Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
JanaDorazinova uvařila 17. 6. 2011 10:50 Kuřecí prsíčka s tvarůžky, paštikou a česnekem 0 0 Okomentovat
Preclíky od lišky: Výborné pečivo z kynutého těsta zpestří půst a podle našeho receptu je zvládnete jako nic
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť