Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Kopr ve sladkokyselém nálevu: Klasický recept s cukrem, octem a solí je snadný na přípravu a zvládne jej každý
Jak připravit dokonale nadýchaný a šťavnatý kuskus: Díky několika fíglům to zvládne každý a chuť kuskusu bude skvělá
7 foto Dort ve tvaru medvídka nadchne hlavně děti a milovníky medvědů. Zdobený kakaovým krémem krásně vypadá a báječně chutná